Resultaten voor makelaar

makelaar
M3 makelaars Onroerend goed in Antwerpen, Waasland Klein-Brabant.
Aanbod te huur. Wie zijn we. Verkopen Kopen / huren. M3 makelaars uw sleutel tot een vlotte aan of verkoop. Een huis kopen of verkopen zónder kopzorgen? M3 makelaars is uw garantie op een vlotte en snelle afhandeling van de belangrijkste transactie in uw leven: de aankoop of verkoop van onroerend goed. Verkoop van uw vastgoed. Als erkende vastgoedmakelaar met kantoren in Sint-Niklaas, Bornem, Zwijndrecht en Antwerpen nemen wij u álle zorgen uit handen bij de verkoop van uw huis of appartement. Van verkoopdossier en promotie tot onderhandeling en verkoopovereenkomst. U rekent op persoonlijk advies, grondige marktkennis en een sterke lokale verankering. Onze grootste troef? Ondersteuning à la carte, met keuze uit drie menus. Vastgoed kopen of huren. Op zoek naar uw droomhuis? Ons immokantoor heeft een groot en veelzijdig aanbod van huizen en appartementen. Zo vindt u gegarandeerd een woning die aan al uw eisen voldoet. Een handje hulp nodig?
Verzekeringen Vanoverbeke Kuurne Je makelaar.
Door te kiezen voor een Je Makelaar Erkend Verzekeringsmakelaar hebt u de garantie van een superieure kwaliteit van dienstverlening. De makelaar die drager is van dit kwaliteitslabel beantwoordt immers aan zeer strikte criteria. Je Makelaar is geregistreerd als makelaar in verzekeringen bij de FSMA Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten.
de Huisleverancier Vastgoedmakelaar en Vastgoedstyling.
VRAAG AAN DE MAKELAAR ONS SPECIFIEK AFVINKLIJSTJE! Respect voor de social distancing van 15m!, Als we met kandidaat-kopers komen kijken: graag de woning even verlaten met uw gezin. Bedankt voor uw medewerking! Wij zorgen graag voor uw en onze veiligheid. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren.
Verhuren via makelaar of liever zelf? Netto.
Een makelaar bekommert zich onder meer om de nodige verplichte info, attesten en certificaten zoals het energieprestatiecertificaat. De makelaar gaat ook na of de kandidaat-huurder de huurprijs kan betalen, voert de onderhandelingen, stelt het huurcontract op, regelt de bezichtigingen, legt de verhuurder verschillende potentiële huurders voor om uit te kiezen en laat de huurwaarborg in orde brengen.
Sinjoor Makelaars Vastgoed Te Koop en Huur.
Bekijk onze vacatures. Welkom bij Sinjoor Makelaars. Wil u vastgoed verkopen of verhuren in of rond Antwerpen? Dan moet u bij Sinjoor Makelaars zijn. Sinds de oprichting in 1985 door Ivo Van Strydonck, heeft ons kantoor al vele jaren ervaring in de vastgoedsector op de teller.
makelaar Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen: makelaar DE makelaar EN makelaar ES. Vertalingen makelaar NLFR. m a k l a r. beroep van iemand die helpt bij het kopen of verkopen van iets, meestal een huis courtier/-ière le/la, agent immobilier le. effectenmakelaar agent de change.
Een duidelijk contract met de makelaar Recht en Geld Plusmagazine.
Dit betekent dat er in de overeenkomst een gelijkwaardige vergoeding moet staan waarop u recht hebt als de makelaar zijn verplichtingen niet nakomt.Terug naar begin. Nieuwe regels voor woningkwaliteit in Vlaanderen. Een huis schenken in schijven. Vernieuwbouwwoning zetten tijdelijk goedkoper.
Makelaar 25 definities Encyclo.
De makelaar aan de gevelzijde wordt soms verlengd en van een spitse topversiering voorzien, al of niet met lood bekleed en met een piron, die zelf ook wel makelaar genoemd wordt. Decoratieve bekroning van een houten geveltop bij huizen en mol.

Contacteer ons