Meer resultaten voor gent

gent
Poëzieroutes Poëziecentrum.
Vraag hier je gratis brochures aan voor de klas/vereniging/familie. De Kinderpoëzieroute is een initiatief van de Gentse dichteres Riet Wille en is gerealiseerd door Poëziecentrum en de Cultuurdienst van de Stad Gent. Kinderpoëzieroute MSK Gent. Deze poëzieroute is tijdelijk niet beschikbaar wegens herinrichting van het museum.
Gent, Europa's' best bewaarde geheim VISITFLANDERS.
Gent, Europa's' best bewaarde geheim. Hip en historisch Gent! Gent hoort volgens National Geographic bij de top drie van meest authentieke bestemmingen ter wereld. Ook de makers van de Lonely Planet plaatsten Gent in hun lijstje van tien steden die je zeker moet gezien hebben.
Toerisme Gent toeristische bezienswaardigheden ViaMichelin.
Toerisme Gent: de selectie van Michelin, inclusief toeristische bezienswaardigheden met sterren, en onze toeristische tips voor een bezoek aan de mooiste plekken van Gent. Alles van ViaMichelin: Gent. Toeristische bezienswaardigheden Gent. Route voor Gent Antwerpen. Route voor Gent Bruxelles. Route voor Gent Rijsel.
Gent bezoeken? 25 x bezienswaardigheden Gent reistips.
Maak kennis met Gent in dit filmpje. Om alles zelf te beleven, zal je natuurlijk zelf naar Gent moeten reizen! Mis niets tijdens je bezoek aan Gent met onze reisgids. Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je citytrip Gent?
IN-Gent.
We helpen anderstalige nieuwkomers en organisaties op weg in Gent. Concreet betekent dat het volgende. Met al jouw vragen over inburgering, Nederlands leren of vrije tijd kan je bij ons terecht. Ook diensten en organisaties kunnen op ons rekenen in het omgaan met etnisch-culturele diversiteit, het voeren van een taalbeleid en het voorzien van tolken en vertalingen.
Museum voor Schone Kunsten Gent MSK Gent.
Omdat het museum momenteel gesloten is, brengen we de kunstwerken graag naar jullie toe! Met deze opdrachtenbundels, leiden we kinderen op tot echte Meesterschilders. Samen kijken we naar kunstwerken en ontdekken van alles op de schilderijen. Fernand Scribedreef 1 9000 Gent.
Gent Festival van Vlaanderen.
We Share Music. De Informele Top van Vlaanderen 2020. Nog steeds tussen stilte en muziek. De Informele Top van Vlaanderen 2020. Finale van Gent Festival 2020 Lang leve het Lam! Gent Festival 2020 heerlijk halfweg! Bekijk het volledige nieuwsoverzicht. Gent Festival Programma.
Sint-Michielsbeweging Gent.
Jongeren en gezinsviering Gent. Begijnhofkerk Klein Begijnhof Gent. zaterdag 16 januari 2021, 1700: 1800.: Om 17u00 is er telkens aan de Begijnhofkerk een jongeren en gezinsviering, gedragen door Sint-Michielsbeweging Gent. Iedere keer met kinderwoorddienst. Jongeren en gezinsviering Gent. Begijnhofkerk Klein Begijnhof Gent.

Contacteer ons